Persoonlijke Ontwikkeling

Take your lessons
and make them worthy

Vertrouwen groeit door de verantwoordelijkheid te nemen
over je eigen leven

groei
door levenslessen

Ik geloof dat levenslessen verscholen liggen in de trauma’s, groot en klein, waarmee we als mensen geconfronteerd worden. Het doel van deze -negatieve- ervaringen is het vergroten van het zelfbewustzijn. Wanneer je jezelf beter begrijpt, maak je keuzes die in jouw voordeel zijn.

Ontwikkeling is een proces.
Het is het afpellen van wat niet meer bij je past, het maken van nieuwe keuzes en het durven volgen van je intuïtie. En het is jouw verantwoordelijkheid om het mooiste uit je leven te halen.

Neem de tijd, maar laat niemand je tegenhouden dit na te streven.

gratis

producten persoonlijke ontwikkeling

individuele begeleiding

intuïtieve ontwikkeling

Intuïtie is een ongrijpbaar begrip. Toch hebben we er allemaal dagelijks mee te maken. Je lichaam is de vertaler van intuïtie. Je ontvangt een idee of je beleeft een ogenschijnlijk toevallige gebeurtenis. Kippenvel of verwondering is wat je lichaam ervaart.

Ik geloof dat intuïtie de bron is van jouw creativiteit. Optimaal gebruik maken van deze gave is de uitnodiging om je eigen leven te leven.

Wekelijks neem ik je mee in mijn intuïtieve wereld door op YouTube een ‘intuïtieve wekelijkse boodschap’ te delen. En, iedere maand in 2024 deel ik een voorspellende reading.

Meld je vrijblijvend aan en je ontvangt automatisch iedere week een nieuwe boodschap.

voorbeeld van een intuïtieve voorspellende reading voor juli 2024

producten

persoonlijke ontwikkeling

Boek: De kracht van Pijn

Pijn heeft een dieper liggende betekenis

Het boek neemt je mee in de wereld van pijn en de diepere betekenis die het op een meer fundamenteel niveau draagt. Het is de wijsheid van je lichaam die je bewust maakt van pijn, met als doel dat je dichter bij jezelf komt.

22,99 incl.btw

Journal: je lichaam is puur natuur

Je lichaam fungeert als vertaler van universele wijsheid

Aan de hand van 11 natuur – wetmatigheden hoop ik een bijdrage te leveren om deze oude wijsheid meer eigen te maken om positief het verschil te maken in jouw dagelijks leven.

28,00 incl.btw

30 op voorraad

Online Training: Begrijp je Pijn

Ontdek de symbolische betekenis van pijn 

Pijn is opgebouwd uit 3 componenten, namelijk fysiek, emoties en mentaal. Gedachten beïnvloeden fysieke pijn en emoties zijn de grondlegger van pijn. In de training ontdek je wat je lichaam je met pijn probeert duidelijk te maken.

♥ alle producten worden met aandacht verpakt

♥ verzending op maandag & vrijdag

♥ GRATIS verzending vanaf €40,- in NL.

individuele begeleiding

Heb jij een persoonlijk thema? Iets wat zo dichtbij staat en waar je zelf niet uit lijkt te komen?

Ik ben niet diegene die het probleem laat verdwijnen, maar met het individuele aanbod help ik je op weg naar nieuwe inzichten, zodat jij vanuit de wijsheid van je lichaam, de ruimte krijgt voor transformatie.

Eerst even contact voordat je iets aanschaft?