ontwikkel
van binnen naar buiten

Zelfkennis is de basis voor groei en ontwikkeling. En hoe dichter jij bij je kern komt, hoe makkelijker je keuzes maakt vanuit jou. Je passie, je drijfveren en je ervaringen.

Patronen transformeren ten gunste van jou en je perceptie op het leven. Zelfvertrouwen groeit en dat straal je uit

GRATIS

Energie is taal en ons lichaam is de filter. Energetische taal vertalen in woord en schrift is waar ik je mee wil inspireren. Inzichten voor jezelf, vertrouwen in het groter geheel en groei als mens is wat het mij heeft gebracht.

Ontvang wekelijks een intuitieve boodschap

Leer direct de lessen van je lichaam

Boek

In het boek ‘De kracht van pijn’ neem ik je mee in de wereld van jou en je lichaam en de kracht die jij bezit. Iedereen is uniek en het lichaam helpt je te ontdekken wie je bent door (pijn)signalen te geven

leer
de symbolische taal
van je lichaam

Persoonlijke begeleiding

Ben jij nieuwsgierig wat je lichaam tegen jou zegt? De signalen die je bewust bent, dragen een boodschap. Alleen jij kunt deze boodschap voelen en effectief vertalen in -dagelijkse- actie. Ik begeleid je in het proces.

Evenementen

Live bijeenkomsten laten heel zuiver zien en voelen hoe je in het leven staat. Waar of voor wie je gevoelig bent. En deze informatie spiegelt jou. Wie jij bent wordt zichtbaar gemaakt. Samen en in respect voor elkaars verschillen

ONline training

De kracht van je lichaam is uniek. Wanneer je begrijpt wat jouw vuurtje doet branden, maak je bewust keuzes ten gunste van jou. Waar geloof jij in? Wat wil je betekenen? Wat wil je uitstralen? Alle antwoorden ontstaan vanuit zelfkennis. En deze kennis is wijsheid van je lichaam. Ga jij deze reis aan?

stel lichaamswijsheid boven kennis
en creëer het leven wat jij wilt leven